Hallo 2020,

Inmiddels is het nieuwe jaar alweer even begonnen, maar we hebben 2019 afgesloten met mooie noviteiten.

Eind vorig jaar heeft Quooker een nieuwe kleur keukenkraan op de markt gebracht, namelijk messing patina. Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Tijdens het gebruik verkleurd de kraan mee. Op sommige plekken wordt deze donkerder en op andere plekken juist lichter. Bij Quooker zeggen ze dat de kraan nog mee rijpt. Voor meer informatie https://www.quooker.nl/fusion-messing-patina.

Verder heeft Miele in 2019 de 7000 serie gelanceerd. Wij hebben hier ook een aantal apparaten van in de showroom staan, zoals de nieuwe inbouwkoffiemachine. Wat het mooie en nieuwe is aan dit apparaat is dat er 3 soorten koffiebonen in kunnen en je per bereiding kan kiezen welke bonen je wilt gebruiken. Dus zo is er voor iedereen in huis een eigen bakje koffie. Of wat dacht je van een vaatwasser die zelf bepaald hoe vies de afwas is en aan de hand daarvan zelf de hoeveelheid afwasmiddel bepaald en gebruikt. Ben je nieuwsgierig naar de andere apparaten en de nieuwe designs kijk dan op https://www.miele.nl/c/generatie-7000-design-6501.htm.

Atag kwam in december 2019 met 2 nieuwe designlijnen, namelijk de Magna en de Matrix lijn. Magna is de premium lijn en staat voor groots koken, premium kwaliteit en functionaliteit gebaseerd de professionele keuken. Matrix staat voor de veelzijdigheid en designkeuzes. Een zeer breed assortiment van hoogwaardige keukenapparaten dat door de diverse kleuren RVS, Grafiet en Full Black Steel goed te integreren is in allerlei keukendesign wensen. Hier vindt u informatie over de Magna lijn https://www.atag.nl/magna en hier over de Matrix lijn https://www.atag.nl/matrix.

Neff heeft een nieuwe inductiekookplaat met Zone Light. Met het Zone Light wordt aangegeven hoe de kookzones zijn ingedeeld. Een patroon van rood led licht laat je in een oogopslag zien welke delen verhit worden. En plaats je er een grotere pan of een braadslede op, dan worden de zones automatisch gekoppeld. Als de kookplaat uitstaat, dan heeft hij 1 zwart geheel, dus volledig zonder lijnen.

Wat ik zelf nog de grootste verandering vind bij de apparaten is dat tegenwoordig alles te regelen is via de app. Als je bijvoorbeeld graag wil dat de oven voorverwarmt is als je thuis komt, dan zet je deze gemakkelijk op afstand aan met je telefoon.

Ik ben heel benieuwd wat 2020 allemaal voor noviteiten zal brengen. Ik hou jullie op de hoogte via de site.

Openingstijden

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
woensdag: 09.00 – 17.30 uur
donderdag: 09.00 – 17.30 uur
vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
zaterdag: 10.00 – 15.30 uur
zondag: gesloten

maandag: gesloten
dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
woensdag: 09.00 – 17.30 uur
donderdag: 09.00 – 17.30 uur
vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
zaterdag: 10.00 – 15.30 uur
zondag: gesloten

Pin It on Pinterest